Team PAS by Aktiv Form

PAS® by Aktiv Form er et behandlings- og træningscenter beliggende i Odense.

Vi behandler alle former for gener, sygdomme og lidelser efter principperne i det patenterede Proprioceptive Activation System (PAS).

PAS® by Aktiv Form blev grundlagt for mere end 40 år siden af Per Gjeding, som endvidere har udviklet og har opnået patent på PAS.

I vores lokaler foretager vi professionel behandling og undervisning og tilbyder både individuelle træningsmuligheder i relevante fitnessmaskiner og holdundervisning i gymnastik, der er tilpasset principperne i PAS.

 

Per Gjeding

Per Gjeding er grundlægger og udvikler af PAS® by Aktiv Form.

I sine unge dage var Per en ivrig springgymnast og blev oprindeligt udlært som både bager, konditor og slagter.

Som 21-årig blev han kørt ned af en spritbilist og mistede førligheden i begge ben. Han sad i kørestol i flere år og fik af lægerne at vide, at der ikke var behandlingsmuligheder, som kunne genskabe hans førlighed.

Det havde Per svært ved at acceptere. Han begyndte derfor at læse om kroppens anatomi og funktioner, og han lærte gradvist, hvordan kroppen fungerer som en helhed.

Gradvist fik Per over en årrække selv genskabt sin førlighed ved at anvende det, som senere blev grundprincipperne for PAS, og han kunne efter hård genoptræning over en årrække igen stå, gå og løbe.

Dette blev starten på PAS® by Aktiv Form, som Per bl.a. har udviklet i samarbejde med læger og siden har perfektioneret igennem 40 års erfaring med behandling og undervisning af tusindvis af mennesker.

Per har viet sit liv til at hjælpe andre mennesker såvel børn som voksne til at overvinde utallige lidelser, smertetilstande m.m. og genvinde en naturlig krop med naturlig bevægelse via principperne i PAS – herunder behandling, træning og undervisning.

Erik Jørgensen, PAS Specialist

Erik Jørgensen

Erik blev udlært PAS Specialist helt tilbage i 1996 og arbejdede derefter i PAS by Aktiv Form i 8 år. Herefter fik Erik lyst til at være selvstændig behandler, hvilket han har været i de seneste 14 år.

I starten af 2018 fik Per og Erik atter kontakt og Per opdaterede Erik for de seneste mange års udvikling i PAS systemet, bl.a. med introduktionen af de 7 nøgler. Erik blev så betaget af dette, at han valgte at vende tilbage til PAS by Aktiv Form. Med Erik har centeret fået endnu en meget erfaren PAS Specialist, som har kunne tage fat på behandling og undervisning af centerets mange kunder med det samme.    

Greta Toft

Greta Toft

Greta arbejder i receptionen, hvor hun tager sig af telefonen og de mange mennesker der passerer igennem centeret hver dag.  

Greta har i de sidste 30 år arbejdet i forretningslivet sammen med sin mand, og har kendt Per Gjeding i 20 år.  Greta nyder at møde de mange søde, og positive mennesker hver dag der sammen med en altid glad Per Gjeding gør arbejdet til en leg.