Per Gjedings 75 års fødselsdag 10.03.2023 

Kom er vær med til at fejre Per Gjedings 75 års fødselsdag sammen med personalet i Aktiv Form! Vi holder reception fra 12-15 Fredag den 10.03, hvor vi glæder os til at se så mange af jer som muligt. 

Giv en melding til receptionen, hvis i har planer om at dukke op, så vi ved hvor mange der cirka kommer og skal have lidt godt til ganen. S.U. den 06.03. 

OBS! Eftersom der holdes reception Fredag den 10.03 er der lukket for behandling og trænende kunder, så vi kan gøre klar i centret til at fejre Per Gjeding. 

 

Vores nye træningsapp! 

Efter lang ventetid er det med stor glæde at vi kan sige velkommen til vores nye selvbookingsystem til deltagelse på hold og træning i centret. Fremover vil man selv skulle stå for at melde sig til og fra holdene, og i kan selv se om der er flere pladser på de respektive hold.

Vi har glædet os meget til at få sat gang i det her projekt så det forhåbenligt bliver nemmere for alle at være en del af PAS træningerne. Det kan godt ske at der er nogle små problemer her i opstarten så i bedes alle at have tålmodighed med os mens vi arbejder på at løse dem. Det skal dog lige siges at hvis i selv har svært ved at downloade/bruge appen skal i bare tage fat i personalet og så hjælper vi efter vores bedste evne.

Appen kan i downloade i App Store eller Play butik afhængig af hvilken smartphone i har.

I kan allerede nu tilmelde jer på linket her: https://fitness.flexybox.com/PASbyaktivform/Registration

 

Og booke jer ind på hold på web-versionen her: https://profile.flexybox.com/PASbyaktivform/sign-in